Proteklog tjedna u skupini Bubamara bilo je veoma veselo. Povodom obilježavanja Majčinog dana djecu su posjetile tri mame iz naše skupine i djeci predstavile svoja zanimanja i hobije.

Prva nas je posjetila Rafaelova mama Martina. Djeci je kroz razgovor, razne igre i ples predstavila zanimanje odgojiteljice. Nakon toga stigla nam je Rudolfova mama Maja koja je djeci uz razne video materijale i prezentacije pojasnila što je to Belupo i što se sve tamo radi, a djeca su osmislila i nacrtala kako bi izgledalo njihov novi lijek. Uz to, mama i Rudolf djeci su ispričali kako izgleda dan u njihovom obiteljskom restoranu te su zajedno s djecom ponovili bonton za stolom. Za kraj tjedna stigla nam je i Lotina mama Jelena. Mama Jelena djeci je predstavila svoj hobi šivanje, a djecu su posebno zanimale sve sitnice koje pritom mama koristi. Svi su imali priliku probati sašiti svoje srce od filca koje su kasnije nosili kući.

Mame su svojim dolascima veoma razveselile svu djecu, a ona su njima na kraju susreta odpjevala svoju najdražu pjesmicu Dobar dan.

Na kraju tjedna, djeca su svojim mama izradila privjeske u obliku srca.

Kako je bilo, pogledajte u foto galeriji.

 

Comments are disabled.