1.9.2019. nakon dugo vremena počeo je s radom Dječji vrtić u Kloštru Podravskom. Vrtić se nalazi  u obnovljenom objektu na adresi Oderjan 40. Nakon temeljite obnove, rekonstrukcije i uređenja u potpunosti odgovara svojim izgledom i namjenom zahtjevima predškolske djelatnosti. Dječji vrtić u Kloštru Podravskom područni je objekt Dječjeg vrtića Igra iz Koprivnice i u cijelosti će raditi po Godišnjem planu i programu odgojno-obrazovnog rada Dječjeg vrtića Igra u Koprivnici.

Oformili smo jednu mješovitu odgojno-obrazovnu skupinu (3-6 godina) 2019. godine, a od 1. rujna 2023. godine imamo i jednu mješovitu jasličku odgojno-obrazovnu skupinu (1-3 godine). Program predškole provodit ćemo za djecu koja nisu integrirana u redovni desetosatni program u godini dana prije polaska u osnovnu školu. U vrtiću su zaposlene četiri odgojno-obrazovne djelatnice i dvije osobe pomoćno-tehničkog profila.

Kroz prezentaciju odgojno-obrazovnog rada, predavanja i edukacije želimo mještanima Općine Kloštar Podravski približiti djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja i naglasiti važnost uključivanja djece u sustavni predškolski odgoj i obrazovanje.

Vrtić je opremljen svom potrebnom opremom – didaktikom, dječjim namještajem, opremom za vanjski prostor, kuhinjskim namještajem i pomagalima, audiovizualnim sredstvima, računalnom opremom.

Vrtiću je na raspolaganju stručna služba centralnog objekta.
Radno vrijeme područnog objekta u Kloštru Podravskom je od 6.00 do 16.00 sati.
Skupine: jedna mješovita odgojno-obrazovna skupina Loptice (3-6 godina), jedna mješovita odgojno-obrazovna skupina Pandice (1-3 godine).

ODGOJNE SKUPINE

LOPTICE

PANDICE