Prvi vjesnici proljeća ukazali su se u sobi dnevnog boravka skupine Mišići. Upoznali smo visibabe, cica-mace, zlatnu kišu i jaglace. Promatrali smo ih u prirodi, prisjetili se zašto se visibabe ne smiju brati. Različitim likovnim tehnikama prikazali smo proljetnice na papiru i na taj način poticali razvoj fine motorike prstiju i šake. U aktivnostima djeca su si međusobno pomagala učeći tako o zajedništvu i međusobnoj suradnji te kako zajednički ostvariti neki cilj.

Proljeće u nama budi veselje, a to najlakše prikazujemo kroz ples i pjesmu kojih ovih dana nije nedostajalo u našoj skupini. Veselje su izazvale i dvije proslave rođendana naših prijatelja kao i predstava Kaluna Čupka kojeg djeca obožavaju. Nismo zaboravili ni na naše očeve čiji dan slavimo u nedjelju 19. ožujka. Izradili smo poseban portret tate tehnikom olovke i vodenih boja.

Sunce nas je svakodnevno pozivalo na igru i zbog toga smo puno vremena provodili u šetnji promatrajući promjene u prirodi te u igri na našem igralištu.

Comments are disabled.