Iako je jesen kalendarski odavno počela nekih jesenskih plodava nije bilo pa su Kapljice zato sada, cijeli ovaj tjedan proučavale, uspoređivale i učile o jesenskim plodovima.

U našim jesenskim košarama  bilo je raznih boja jabuka, dunja, oraha, lješnjaka, kestena, bundeva pa i kukuruza. U raznim aktivnostima upoznale su sve te plodove, uočavale razlike i sličnosti, uspoređivale veličinu i težinu, vagale, mjerile, dubile, rezale ili su se pak likovno izražavale.

U skupini je jedan dan boravila i zdravstvena voditeljica Tihana koja nas je podsjetila koliko je važno provoditi osobnu higijenu, brinuti o zdravlju i o prehrani.

Također, odradili smo s njom i antropometrijska mjerenja koja ćemo ponoviti krajem pedagoške godine i usporediti koliko smo narasli kroz godinu.

U četvrtak 27. listopada Kapljice su gledale i predstavu „Pažnja, pažnja! Dar s neba, vanzemaljac ili beba!“! Odlično su se zabavile, pjevale, plesale i uživale, a sve to možete vidjeti u našim fotografijama od cijelog proteklog tjedna.

Comments are disabled.