Odgojna skupina Točkice ove pedagoške godine bogatija je za još dvije djevojčice i četiri dječaka.

Prve dane u vrtiću proveli smo u međusobnom upoznavanju, ali i u upoznavanju i istraživanju nove sobe dnevnog boravka (novih kutića, igračaka, poticaja i novih dječjih znakova).

Od kutića građenja s pregršt plastičnih i drvenih kockica, stolno-manipulativnih didaktičkih igara, kuhinje s obiljem kuhinjskog pribora, plastičnog voća i povrća, frizerskog salona opremljenog plastičnim sušilom za kosu, šamponima, četkom,  gumicama te ukrasima za kosu, obiteljskog kutića s bebama i svim potrepštinama potrebnim za njihovu njegu, kutića knjižnice, kutića za odmor pa sve do kutića s likovnim materijalom.

Većinu smo vremena proveli u slobodnoj simboličkoj igri, ali i slušajući dječje pjesme prateći ih raznovrsnim plesnim pokretima.

Audio priča “Kraljevna na zrnu graška” svojim je nam je neobičnim zvukovima privukla pozornost baš kao i čudesan sadržaj priče “Čarobni poklon”.

Već smo tijekom prvih nekoliko dana proslavili rođendane Zite M. i Sofije K. te im pomoću crteža izradili rođendanske čestitke za uspomenu na njihov dan.

Boravili smo i u vrtićkom dvorištu te našim novim Točkicama pokazali čime se sve u njemu igramo.

Više o našim prvim vrtićkim danima pogledajte u našoj fotogaleriji.

Comments are disabled.