Našu je odgojnu skupinu prethodni tjedan posjetila mama naše „Točkice“, Hane M., te nam predstavila svoje zanimanje – frizerka. Osim što smo proučavali kojim se sve predmetima koristi u frizerskom salonu, prstima smo istraživali teksturu kose, češljeva i četki, ali i osjetili miris voska za kosu te tako razvijali svoja taktilna i olfaktivna osjetila. Ukosnicama i gumicama za kosu uredili smo lutku, a naša nas je gošća počastila predivno ispletenim pletenicama, repićima i pravim „frajerskim“ frizurama na čemu joj još jednom zahvaljujemo.

Vesele i ugodne atmosfere nije nedostajalo niti tijekom proslave rođendana Jana I. Djeca su tijekom cijelog dana uživala u igri balonima, a posebnu pozornost privuklo im je puhanje svjećice rođendanske torte.

Povodom Međunarodnog dana očeva „Točkice“ su svoje tate razveselile čestitkom u obliku košulje s kravatom koju su s puno ljubavi ukrasile šljokicama. Slušali smo priče „Tigrić Jakov postaje jak kao tata“ i „Tata, kupi mi auto“, a upoznali smo i istoimenu pjesmu, kao i pjesme „Moj tata“ i „Kad je tata tu, sve je juhuhu“.

Djelić naše cijelo tjedne pozitivne atmosfere pogledajte na fotografijama.

Comments are disabled.