Mjesec listopad Lavići su proveli u raznim zabavnim aktivnostima upoznajući se međusobno te su se također susretali i s raznim predškolskim izazovima. Učili su linije, boje, predmete i različite glasove.
Linije koje u cjelini čine slovo istraživali smo pomoću kartona i brašna, imenovali smo ih i dodatno percipirali kroz sva osjetila a ponajviše taktilno – iscrtavajući tragove prstima u brašnu.

S obzirom da je Vila Jesenka obojila sva stabla u dvorištu vrtića u jesenske boje, djeca su uz pomoć štapića ukrašavala stablo na papiru. Rezanje škarama usavršavali smo izrađivajući našeg šumskog prijatelja – Bodljikavog ježa, a za usvaršavanje pincetnog hvata lijepili smo vatu na neravnu površinu kako bi izradili  – Snjegovića.

Slobodno vrijeme proveli smo u simboličkoj igri na tržnici i u mehaničarskoj radionici. Obiteljski kutić poslužio je za opuštajuće igre na tepihu i mirno slušanje priča gdje smo se upoznali sa različitim likovima iz svijeta mašte. Kako smo se proveli možete pogledati u fotogaleriji.

Comments are disabled.