Poštovani roditelji/skrbnici djece!

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i planu ublažavanja mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije COVID-19 potrebno je omogućiti djeci rane i predškolske dobi redovito pohađanje vrtića od 11. svibnja 2020. godine uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Odgojno-obrazovni rad organizira se u centralnom objektu u Koprivnici te u područnim objektima u Rasinji, Hlebinama i Kloštru Podravskom.

Protokoli ponašanja za sve naše objekte biti će istaknuti u zasebnoj obavijesti na web stranici Vrtića.

Kako bi mogli kvalitetno planirati rad u predstojećem razdoblju, molimo Vas da popunite orijentacijski upitnik o očekivanoj prisutnosti djece koji se nalazi u nastavku:

https://forms.gle/nJPQ6d6FU5KPu8KS8

Molimo roditelje/skrbnike djece koji nemaju mogućnost popunjavanja orijentacijskog upitnika, a planiraju koristiti usluge Vrtića u mjesecu svibnju 2020. godine da se jave odgojiteljima odgojnih skupina ili na mail vrtića: djecji.vrtic.igra@gmail.com

Nadalje, molimo sve roditelje/skrbnike djece koji su odlučili da će njihova djeca biti prisutna u Vrtiću od 11. svibnja 2020. godine da popune zahtjev koji se nalazi u nastavku te da isti obvezno ponesu u Vrtić prilikom prvog dolaska djeteta.

Zahtjev za polazak djece u vrtić – mjere Covid-19

S poštovanjem,

Dječji vrtić IGRA

 

 

Comments are disabled.