U utorak, 31.5. održan je ogledni završni sat za polaznike kraćeg programa plivanja. Plivanje je uspješno završilo 26 polaznika. Oglednom satu prisustvovali su roditelji polaznika plivanja, ravnateljica, pedagoginja i prijatelji iz skupine Zvjezdice koji su došli vidjeti što su njihovi prijatelji i prijatelji iz skupine Zmajića naučili na plivanju.

Djeca su bila podijeljena u dvije grupe. Skupina Medvjedići koju je vodila kineziologinja Duška i skupina Žabice koju je vodila kineziologinja Sunčica i odgojiteljica Jelena.  Djeca su za roditelje prikazala jedan sat koji smo zajedno započeli s opće pripremnim vježbama, zatim su plivači u Olimpijskom bazenu prikazali skok i plivanje s plutačom, skok bez plutače i kratko plivanje, plivanje vlastitom tehnikom bez pomagala 6 m, štafeta, igra „Tko će duže plutati“, a u rekreacijskom bazenu igre „Morski pas“ i „Lovi svog para“. Neplivači su pokazali plivanje na prsima uz pomoć crvića, klizanje uz pomoć crvića i prelazak iz klizanja na plivanje vlastitom tehnikom u Olimpijskom bazenu.

U rekreacijskom bazenu su odigrali štafete igre „Sakupljanje loptica“ i „Plivanje u obruču“. Za kraj svim polaznicima plivanja podijeljene su diplome.

Comments are disabled.