Tijekom valentinovskog tjedna Točkice su razgovarale o prijateljstvu i ljubavi, gledale animirani film “Oblutak i Valentinovo” i videozapis igrokaza “Zaljubljeni žabac”. Također, slušali smo audio priču “Vuk koji je tražio ljubav”, kao i razne prigodne dječje pjesme.

Poklapali smo i spajali aplikacije srca prema boji i tako razvijali vizualnu percepciju.

Također, oslikavali smo aplikacije srca pomoću kista i crvene tempere te njima ukrasili našu vrtićku sobu.

Posebno oduševljenje ovog tjedna za naše je Točkice bio posjet poštanskom uredu u Drnju u kojem smo razgledali što se sve u pošti nalazi i radi, o čemu smo prethodno i razgovarali.

Uživali smo u novooformljenom kutiću pošte te se uz veliku “poštarsku torbu”, pisma, pakete, štambilje, razglednice i čestitke potpuno uživjeli u ulogu poštara.

Povodom dana zaljubljenih međusobno smo se darivali našim izrađenim čestitkama. Prvi smo se puta koristili aparatom za bušenje kojim smo izradili mala srca, a potom ih i zalijepili na omotnice naših pisma.

Naša Hana M. uz predivnu girlandu od balona, slatke paketiće, izrađenu čestitku, puhanje svjećice rođendanske torte, ples uz rođendanske pjesme i cjelodnevnu veselu atmosferu sa svojim je vrtićkim prijateljima proslavila svoj 3. rođendan.

Popratne fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Comments are disabled.