Skupina Zvjezdice je u srijedu 1. lipnja posjetila farmu pilića obitelji Ritoša koja se nalazi u Glogovcu. Djeca su bila jako uzbuđena i s nestrpljenjem su čekala dolazak autobusa da mogu krenuti na farmu. Ujutro su djevojčice nacrtala nekoliko crteža koje smo poklonili  roditeljima.

Na njihovom imanju dočekali su nas naši domaćini gospođa  Anita i gospodin Matija koji su nam pokazali svoju farmu s pilićima. Ostali smo iznenađeni jer smo na jednom mjestu imali prilike vidjeti 7000 pilića starih  pet dana. Naučili smo čime se pilići hrane, koliko im je potrebno za njihov rast te životni ciklus pilića. Djeca su upoznala i različite vrste jaja (kokošje, fazanovo, jaje od katice, paunovo jaje, jaje od prepelica, perlinkino jaje). Imala su prilike podragati piliće i čuvati ih. Osim pilića vidjeli smo još i ovce te malo janje Ružicu.

Djeca su  se počastila s voćnom salatom, voćem i sokom koji su za njih pripremili Teini roditelji kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo na gostoprimstvu i prelijepom druženju. Imali smo dovoljno vremena i za igru, a kako je to izgledalo možete vidjeti u našoj fotogaleriji. Za kraj druženja naša prijateljica Tea je svakome poklonila jedan mali poklon koji je pripremila za svoje prijatelje.

Comments are disabled.