Kroz protekla dva tjedna naši Leptirići su naučili puno toga novoga. Prošli tjedan smo puno toga naučili o našem zdravlju. Naučili smo koliko je bitno da se zdravi hranimo, dobro, ponekad možemo pojesti i koju čokoladicu.:) Isto tako koliko je bitno da smo vani na svježem zraku i upijamo zrake sunca. A znate što smo još naučili, ono najvažnije? Koliko je zapravo bitna higijena ruku za naše zdravlje. Sada čak znamo i pravilno oprati ruke, a  znamo i kako se ponašati dok kišemo i kašljemo. Ipak smo mi vitezovi koji se bore protiv bakterija! Radili smo i pokus, da vidimo koliko se bakterije zapravo boje sapuna.

A nama najzanimljivija stvar taj tjedan je bila posjet liječnice Lane, koja nam je objasnila koliko su opasni Mrljek i Prljek. Baš smo uživali.

U ovom tjednu smo proveli jedan projekt, a on se zove „Čitaj mi“. Kako uživamo u tome da nam naše odgojiteljice čitaju priče, ovo nam je bio također jedan od uzbudljivijih tjedana. Naš zadatak je bio da odaberemo svoju najdražu knjigu za čitanje.

Comments are disabled.