Odgajateljice i stručne suradnice sudjelovale su na 6. modulu dvodnevne edukacije „Rastimo zajedno“ čiji  je organizator Dječji vrtić Radost iz Zagreba.

Tijekom prvog dana sudionici edukacije zajedno su se osvrnuli na provedene radionice Rastimo zajedno s roditeljima koje su kao dio edukacije provodili tijekom studenog, prosinca i siječnja u svojim vrtićima. Sudionici su putem intervizijske grupe promišljali o ulozi i važnosti svakog člana tima.

Drugi dio edukacije omogućio je sudionicima bolje upoznavanje s ostalim programima Rastimo zajedno- Rastimo zajedno za odgojitelje te Klub roditelja Rastimo zajedno.

Moderatori aktivnosti, ujedno i izlagačice stručnih tema, bile su ravnateljica vrtića Vesna Marić, psihologinja Ljubica Duspara, pedagoginja Alka Požnjak Malobabić, odgajateljice DV Radost Karolina Šeremet i Vesna Čagalj te vanjska suradnica psihologinja Renata Belas.

Edukacija “Rastimo zajedno” dio je projekta “Igra za sve” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Comments are disabled.