Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Obilježava se u većini gradova, općina i vrtića pa su se i Kapljice pridružile obilježavanju „svojeg“  tjedna.

Dječji tjedan ove je godine posvećen igri i zajedničkoj aktivnosti pod nazivom “Zavrti se, poskoči i u Dječji tjedan doskoči!” a cilj manifestacije, čiji je višegodišnji moto Ljubav djeci prije svega, je promicanje dječjih prava na različitim razinama.

I Kapljice su izrazile svoje želje i svoja „prava“ kroz  brošure koje su same izradile i podijelile slučajnim prolaznicima Kapljice su zajednički izradile plakat za javnost i obavijest o akciji te su samostalno izradile svoju zastavu s dječjim pravima .

Osim podjela brošura također su posjetile i načelnika općine Drnje kojem su s prigodnom čestitkom izrazile svoje želje. Također, naše su vrtićarce posjetili stari prijatelji iz vrtića, naši prvašići s njihovom učiteljicom gđom. Kolarek s kojima su pjevali, plesali i vježbali te naučili neke nove pjesmice.  Kako je u Kapljicama  sprovedena akcija pogledajte u galeriji fotografija.

Comments are disabled.