happy kids playing - children illustration , boys and girls


Svake se godine, kako se bliži kraj pedagoške godine, želimo pohvaliti i pokazati što smo radili kroz godinu, u čemu smo uživali i koje smo nove vještine usvojili. Naš svakodnevni odgojno-obrazovni rad dodatno obogaćujemo provođenjem kraćih programa. U skladu s interesom djece, ove se pedagoške godine provodio Kraći program engleskog jezika, njemačkog jezika, ritmike i likovno-kreativna igraonica. S obzirom na epidemiološke okolnosti, ove smo godine odlučili napraviti završnu priredbu kraćih programa snimajući pripremljen program. Kreativno osmišljenim aktivnostima, scenografijom i kostimografijom, djeca su uz podršku voditeljica programa vrlo uspješno prezentirala svoj rad. Uz mnoštvo osmijeha i plesnih pokreta uživali smo u pripremljenom programu, a podršku djeci koja nastupaju dali su i ostali polaznici našeg vrtića.

Također, radovi polaznika likovno-kreativne igraonice dodatno su krasili prostor vrtićkog dvorišta tijekom završne svečanosti naših predškolaca.

Djeci koja polaze kraće programe dodijeljene su i diplome za uspješan završetak programa u ovoj pedagoškoj godini. Čestitke svima!

Comments are disabled.