Prošla je još godina jedna, moramo priznati da su djeca bila vrijedna. Na kraju su priredbom završila ovu godinu i pokazala što su naučila na završnoj priredbi pod nazivom ” Ti nisi kao mi”. Ispričala su jednu priču.

Ovo je jedna od onih priča koje se pamte zauvijek. Čim upoznate naše glavne likove, shvatit ćete da su svi različiti. Ali jedan od njih drugačiji je od drugih. Ova današnja priča nas uči da budemo bolji. Da prihvaćamo različitost jer time i mi sami rastemo. Da njegujemo toleranciju kako bi ovaj svijet bio bolji. Jer onaj tko je drugačiji izvrgnut je ismijavanju i odbacivanju iz društva bez obzira što posjeduje neke druge divne osobine. I baš kao što nakon svake kiše dolazi sunce tako i nakon netolerantnog društva koje ne prihvaća različitost dolazi društvo različitosti i tolerancije. Samo ga trebamo izgraditi. Malo pomalo. A mi ćemo to započeti.

Ti nisi kao mi zvuči kao odličan početak, zar ne???

Zahvaljujemo se roditeljima na predivnim poklonima, na donacijama koje su donijeli za našu djecu da se svi zajedno počastimo. Hvala ravnateljici na prekrasnoj torti i stručnom timu i načelniku općine na podršci.

Slike govore same po sebi……uživajte!

 

Comments are disabled.