„Mišići“ i „Pčelice“  i ove godine već tradicionalno pripremili su završnu svečanost koja se održala u dvorani Osnovne škole, a koja je i ovoga puta bila krcata roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima djece.

Naši mališani obožavaju životinje pa smo samim time svima željeli pokazati što su to kroz čitavu godinu naučili o tim dragim bićima. Pozornicu smo pretvorili u pravu malu farmu, a za sam početak priredbe skupina djece koja polazi radionice engleskog jezika otpjevala je i otplesala Old McDonalds had a farm. Nakon toga krenulo je upoznavanje svih životinja koje žive na farmi. Predškolarci su se odlično snašli u predstavljanju koke i pilića, mačke i miša, psa, zeca, ovčice, krave, patke i pačića. „Pčelice“ i mlađa djeca iz skupine „Mišići“ sve su to popratila veselim pjesmicama kao što su Bebe ovce, Zeko hop, Ide maca oko tebe, Pačji ples i Labuđe jezero. Završili smo s drugom grupom polaznika engleskog jezika i plesom Hoki poki.

Poseban trenutak imali su predškolarci koji su se uz nekoliko recitacija i pjesmu Đaci prvaci oprostili od vrtića. Za njih je veliko iznenađenje bila podjela njihovih prvih diploma, šarenih poklončića i slatke torte.

Bila je ovo još jedna svečanost puna emocija, dječjeg smijeha i igre. Nama je bilo izrazito zabavno, a ako vas zanima kako je sve to izgledalo, možete pogledati u fotogaleriji.

Za sam kraj, našim predškolarcima želimo puno uspjeha u izazovima koji ih čekaju i da se uvijek s radošću sjećaju dana provedenih u vrtiću.

Comments are disabled.